xxx
091/633-2713
Matija Fuček
MBA Finance and accounting

Vlasnik i direktor poduzeća, odgovoran za vođenje poslovanja, kreiranje marketing strategija te razvoj prodaje. Višegodišnje radno i profesionalno iskustvo u izradi poslovnih planova, investicijskih studija te kreiranja i provedbe EU projekata.

Radno iskustvo stekao je u Podravskoj banci radeći na pretpristupnim fondovima za klijente te dugogodišnjim radom u Croatia osiguranju na različitim visokim funkcijama.

Diplomirao je MBA iz Računovodstva, financija i europskog menadžmenta u Brusselu. Završio je edukaciju za Voditelja pripreme i provedbe EU projekata za ruralni razvoj na Visokom učilištu Algebra te edukaciju voditelja pripreme i provedbe EU projekata Učilišta EU PROJEKTI. Posjeduje važeći Certifikat iz područja javne nabave Ministarstva gospodarstva.

BIOGRAFIJA
DSCF228749
095/359-5773
Matea Sušanj
mag.ing.agr.

Konzultantica za EU fondove, profesionalno se usmjerila na mala i srednja poduzeća u različitim industrijama te savjetovanje i izradu studija za jedinice lokalne samouprave.

Radno iskustvo je stekla radom u Savjetodavnoj službi u Ogulinu i Javnoj ustanovi za razvoj Međimurske županije, REDEA-i.

Diplomirala je na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Agrarne ekonomike te Ekološke poljoprivrede i agroturizma.

BIOGRAFIJA
DSCF3550
095/356-9711
Josip Stražičić
mag.oec.

Konzultant za EU fondove specijaliziran za Hamag Bicro zajmove za poljoprivrednike i poduzetnike, Mjere ruralnog razvoja za male poljoprivrednike te HZZ potpore za samozapošljavanje.

Radno iskustvo stekao je u poduzetničkom bankarstvu u Zagrebačkoj banci gdje se usavršio u financijskom savjetovanju, financijskoj analizi te procjenama rizika i potencijala financiranja.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Poslovne ekonomije, a kasnije i na Učilištu Magistra je završio tečaj knjigovođe.

BIOGRAFIJA
DSCF3235
Ema Kolarek
mag.ing.agr.

Konzultantica za EU fondove, specijalizirana za administrativne poslove u sklopu poslovanja poduzeća te rad s vanjskim suradnicima Društva.

Radno iskustvo stekla je u poduzećima Allianz Hrvatska i Century 21 Hrvatska na radnim mjestima asistenta u uredu i stručni suradnik u razvoju zdravstvenog osiguranja.

Diplomirala je na Agronomskom fakultetu u Zagreb te je završila preddiplomski studij Sanitarnog inženjerstva na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.

BIOGRAFIJA