xxx
091/633-2713
Matija Fuček
MBA Finance and accounting

Vlasnik i direktor poduzeća, odgovoran za vođenje poslovanja, kreiranje marketing strategija te razvoj prodaje. Višegodišnje radno i profesionalno iskustvo u izradi poslovnih planova, investicijskih studija te kreiranja i provedbe EU projekata.

Radno iskustvo stekao je u Podravskoj banci radeći na pretpristupnim fondovima za klijente te dugogodišnjim radom u Croatia osiguranju na različitim visokim funkcijama.

Diplomirao je MBA iz Računovodstva, financija i europskog menadžmenta u Brusselu. Završio je edukaciju za Voditelja pripreme i provedbe EU projekata za ruralni razvoj na Visokom učilištu Algebra te edukaciju voditelja pripreme i provedbe EU projekata Učilišta EU PROJEKTI. Posjeduje važeći Certifikat iz područja javne nabave Ministarstva gospodarstva.

BIOGRAFIJA
11
095/359-5772
Antonija Bekić
mag. pol.

Konzultantica za EU fondove, profesionalno se usmjerila na strukturne fondove kao i na socijalne fondove, po struci je magistar politologije, a EU fondovima bavi se od 2018. godine. U početku je radila u području obrazovanja odraslih, stekla je iskustvo pisanja projekata, pisanju izvještaja, komunikaciji s Europskom komisijom te provođenja projekata. Autorica je kurikuluma za obrazovanje odraslih, organizirala je radionice, koordinacijske sastanke, javne tribine i studijska putovanja.

 

Njezine obaveze uključuju poslovno savjetovanje, praćenje investicija, pripremu, pisanje i cjelovitu provedbu projekata. Posebno kao važno za iskustvo ističe više uspješnih provedba složenih investicijskih projekata s građevinskim komponentama.

BIOGRAFIJA
DSCF3550
095/356-9711
Josip Stražičić
mag.oec.

Konzultant za EU fondove specijaliziran za Hamag Bicro zajmove za poljoprivrednike i poduzetnike, Mjere ruralnog razvoja za male poljoprivrednike te HZZ potpore za samozapošljavanje.

Radno iskustvo stekao je u poduzetničkom bankarstvu u Zagrebačkoj banci gdje se usavršio u financijskom savjetovanju, financijskoj analizi te procjenama rizika i potencijala financiranja.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Poslovne ekonomije, a kasnije i na Učilištu Magistra je završio tečaj knjigovođe.

BIOGRAFIJA