xxx
091/633-2713
Matija Fuček
MBA Finance and accounting

Vlasnik i direktor poduzeća, odgovoran za vođenje poslovanja, kreiranje marketing strategija te razvoj prodaje. Višegodišnje radno i profesionalno iskustvo u izradi poslovnih planova, investicijskih studija te kreiranja i provedbe EU projekata.

Radno iskustvo stekao je u Podravskoj banci radeći na pretpristupnim fondovima za klijente te dugogodišnjim radom u Croatia osiguranju na različitim visokim funkcijama.

Diplomirao je MBA iz Računovodstva, financija i europskog menadžmenta u Brusselu. Završio je edukaciju za Voditelja pripreme i provedbe EU projekata za ruralni razvoj na Visokom učilištu Algebra te edukaciju voditelja pripreme i provedbe EU projekata Učilišta EU PROJEKTI. Posjeduje važeći Certifikat iz područja javne nabave Ministarstva gospodarstva.

BIOGRAFIJA
11
095/359-5772
Antonija Bekić
mag. pol.

Izvršna direktorica za EU fondove, profesionalno se usmjerila na strukturne fondove kao i na socijalne fondove, po struci je magistar politologije, a EU fondovima bavi se od 2018. godine. U početku je radila u području obrazovanja odraslih, stekla je iskustvo pisanja projekata, pisanju izvještaja, komunikaciji s Europskom komisijom te provođenja projekata. Autorica je kurikuluma za obrazovanje odraslih, organizirala je radionice, koordinacijske sastanke, javne tribine i studijska putovanja.

Njezine obaveze uključuju poslovno savjetovanje, praćenje investicija, pripremu, pisanje i cjelovitu provedbu projekata. Posebno kao važno za iskustvo ističe više uspješnih provedba složenih investicijskih projekata s građevinskim komponentama.

BIOGRAFIJA
DSCF3550
095/356-9711
Josip Stražičić
mag.oec.

Konzultant za EU fondove specijaliziran za Hamag Bicro zajmove za poljoprivrednike i poduzetnike, Mjere ruralnog razvoja za male poljoprivrednike te HZZ potpore za samozapošljavanje.

Radno iskustvo stekao je u poduzetničkom bankarstvu u Zagrebačkoj banci gdje se usavršio u financijskom savjetovanju, financijskoj analizi te procjenama rizika i potencijala financiranja.

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Poslovne ekonomije, a kasnije i na Učilištu Magistra je završio tečaj knjigovođe.

BIOGRAFIJA
specijalist javne nabave
+385 (0)91 165 5550
Jurica Petrić
Specijalist javne nabave

Specijalist javne nabave s iskustvom u javnoj nabavi od više 10 godina, te iskustvom u komercijalnim poslovima.

Radno iskustvo stekao je u radu u tvrtkama Auto Hrvatska, B.Braun Adria i PJR Consulting. Završio je Stručni studij Poslovne ekonomije na Libertas međunarodnom sveučilištu, te posjeduje važeći Certifikat iz područja javne nabave Ministarstva gospodarstva. Kontinuirano unaprjeđuje svoje kompetencije dodatnim edukacijama.

Prvi dodir s EU projektima ostvario je kao student gdje je organizirao i sudjelovao na više od 10 projekata u Programu Youth in Action (program mobilnosti i neformalnog obrazovanja Europske unije za mlade)

BIOGRAFIJA
Dizajn bez naslova - 1
+385 (0)91 6059 555
Ramona Karuza
Mag. Comm.
Asistentica za EU fondove

Diplomirana magistrica komunikologije, naša ključna stručnjakinja za podršku u svim projektima povezanim s EU fondovima, donosi snažan poduzetnički duh u našu konzultantsku kuću. Njezin inovativan i kreativan pristup poslu predstavlja ključnu prednost koja će vam pomoći ostvariti vaše ciljeve.

 

S bogatim iskustvom u radu s ljudima, naša asistentica donosi izvanredne komunikacijske vještine u našu konzultantsku kuću. Njezina sposobnost razumijevanja i jasne komunikacije ključna je za uspješno povezivanje klijenata s potrebnim fondovima. Njezino iskustvo u različitim poslovima dodatno ju je oblikovalo kao vrhunskog rješavatelja problema i uvjerljivog komunikatora.

 

Njena uloga na poziciji Asistenta za EU fondove seže dalje od standardnih zadataka. Ona će vas voditi kroz složen proces apliciranja za EU fondove, osiguravajući da svaki korak bude temeljito isplaniran, precizno dokumentiran i uvjerljiv. No, njezina uloga nije samo administrativna; ona će vam pružiti dragocjene smjernice i stručno savjetovanje kako optimizirati vaše šanse za uspjeh.

BIOGRAFIJA